Γιατί να μας επιλέξετε

Η ομάδα της Mountain Spirit αποτελείται από πιστοποιημένους οδηγούς βουνού και εκπαιδευτές ορειβασίας. Καθένας απ’ αυτούς διαθέτει γνώσεις, ικανότητες και εμπειρίες μέσα από την πολύχρονη εκπαίδευση και ενασχόλησή του με το βουνό. Ενθουσιασμένοι με τις δραστηριότητες στο φυσικό περιβάλλον θα μοιραστούμε μαζί σας την απόλαυση και τη χαρά που προσφέρουν. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε το πάθος και το σεβασμό για την υπέροχη αυτή τέχνη που ονομάζεται περιπέτεια.

Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε δράση της Mountain Spirit θα νοιώσετε την ηρεμία και την ασφάλεια που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε κάθε λεπτό, καθώς έχετε επιλέξει τους καταλληλότερους για το κάθε πεδίο.

Χρήστος Ανανιάδης

Ananiadis_Xristos

Ο Χρήστος Ανανιάδης, ο ιδρυτής της Mountain Spirit, έπειτα από 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα βουνά, δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας.

Ήταν ο άνθρωπος που γρήγορα εκτιμήθηκε κι αγαπήθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν με επαγγελματικότητα, γνώση, ευαισθησία κι αγάπη.  Αποκόμισε δεκάδες εξαιρετικές κριτικές ανθρώπων από όλο τον κόσμο, τους οποίους συνόδευσε ανέμελα και τεχνικά όλες τις εποχές του χρόνου στα ελληνικά βουνά.

Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε την κοινή μας αγάπη για την άγρια ​​ομορφιά του βουνού και την πεποίθηση ότι στην ζωή αξίζει να ζείτε κάθε στιγμή μοναδικά. Ξεκινήσαμε ως φίλοι και καταλήξαμε συνεργάτες, συνδυάζοντας τις κοινές μας ευαισθησίες και την εμπειρία μας, με στόχο να προσφέρουμε με ασφάλεια ωραία στιγμές και σωστή εκπαίδευση πάνω στα Ελληνικά βουνά.

Η Mountain Spirit και οι συνεργάτες της συνεχίζουν το έργο που μας άφησε ο Χρήστος με την ίδια ποιότητα, αγάπη κι αφοσίωση.

Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας αυτό που χρόνια τώρα αγαπάμε, μία μοναδική εμπειρία στο βουνό.

“αυτός που κατάφερε να μετακινήσει ένα βουνό ξεκίνησε κουβαλώντας μικρές πέτρες.”